Aparthotel Alpendiamant Serfaus

Aparthotel Alpendiamant Serfaus
Aparthotel Alpendiamant Serfaus

Aparthotel Alpendiamant Serfaus op 50 meter van de skilift!

Aparthotel Alpendiamant Serfaus

Aparthotel Alpendiamant Serfaus is gebouwd in 2008 en ligt aan het centrum van het dorp op slechts 50 meter van de skilift. De uitgangspositie voor een actieve bergvakantie is dus uitmuntend!

In het hotel kunt u elke ochtend genieten van een stevig ontbijt. Voor het diner kunt u de faciliteiten gebruiken van omliggende restaurants.

Voor de kleintjes biedt Alpendiamant in Serfaus tevens een speelkamer aan.

Appartementen

Aparthotel Alpendiamant biedt 11 ruime appartementen voor gezelschappen van 2 tot maximaal 10 personen in het grootste vertrek. De appartementen zijn stijlvol ingericht met houten meubels en houten vloeren. U heeft een balkon, woonruimte met televisie, eigen badkamer met douche en haarföhn. De keuken is ingericht met vaatwasser, koffiezet apparaat, waterkoker en magnetron.

Wellness

In de wellnessruimte van het hotel kunt u terecht voor de nodige ontspanning. De welnessruimte omvat onder andere een sauna, infrarood cabine, stoomdouche en een ruistruimte.

Gasten beoordelingen

Een gemiddelde 9,5 scoort hotel Alpendiamant in Serfaus onder haar gasten. Zij zijn voornamelijk te spreken over de ruime en volledige accommodaties en de ligging van het pand.