Hotel Castel Serfaus

Hotel Castel Serfaus
Hotel Castel Serfaus

Hotel Castel Serfaus rustig gelegen met fantastisch uitzicht

Hotel Castel Serfaus

Hotel Castel Serfaus vindt u op een rustig gelegen locatie op ongeveer 5 minuten lopen vanaf het centrum. Het hotel ligt op het zuiden en biedt door de hogere ligging een prachtig uitzicht over Serfaus en de omliggende bergen.

De kamers

Hotel Castel biedt kamers en suites aan voor gezelschappen van 2 tot 4 personen. De kamers zijn warm ingericht met diverse houten meubels. De kamers zijn onder andere voorzien van een zithoek en/of bureau, kabel televisie, kluisje, een eigen badkamer met toiletartikelen en badjassen. De kamers beschikken over een ruim balkon.

De faciliteiten

Hotel Castel is een vier sterren accommodatie en biedt u als gast alle service die u hierbij mag verwachten.

wellness

In het hotel is een spa met onder andere een sauna, bio sauna, kruiden sauna, jacuzzi, stoombad, infrarood cabine en diverse rust- en meditatieruimte.

Culinair

In het hotel kunt u de gehele dag genieten van smakelijke gerechten. Het stevige ontbijt buffet is voorzien van regionale specialiteiten. Voor de lunch kunt u broodjes meenemen vanaf het ontbijt buffet en ‘s-avonds worden speciale menu’s en thema avonden georganiseerd. Bijzonder aan het hotel is de inrichting naar Feng Shui maatstaven om u in de gelegenheid te stellen optimaal te genieten!

Gastenwaardering

Een gemiddelde score van 8,5 betekent dat het hotel een goede indruk achter laat bij haar gasten. Vooral het eten en de rustige ligging, zonder overlast van het dorp, het eten spreekt erg aan.