Hotel Lawens Serfaus

Hotel Lawens Serfaus
Hotel Lawens Serfaus

Hotel Garni Lawens in Serfaus ligt op 500 meter van de skilift en biedt moderne warm ingerichte kamers!

Hotel Garni Lawens

Hotel Garni Lawens ligt in de meest geliefde zone in serfaus. Vlakbij de skilift en direct in het economisch centrum van dit befaamde bergdorp.

Dit drie sterren hotel ligt op de zonnezijde en nodigt gasten uit zich te ontspannen in een rustieke, typisch Oostenrijkse sfeer.

De kamers

De kamers van hotel lawens zijn strak en modern ingericht met ook voor warmte en luxe. De alpine stijl met vele hout tinten is in het gehele hotel terug te vinden.

Op de kamer heeft u onder andere een aparte douche en wc, kabel televisie, telefoon, kluisje en een zithoek. Hotel Lawens biedt verschillende soorten kamers en suites aan met en zonder balkon.

Faciliteiten

Hotel Lawens biedt u als gast elke ochtend een stevig ontbijt. Daarbij is speciaal aandacht voor biologische producten. Verder kunt u op het terras of in de gezellige lounge en huisbar terecht voor heerlijke ontspanning en het nuttigen van warme en koude drankjes.

Kinderen vermaken zich prima op het terras, in de kleine speeltuin of in de speelkamer wanneer het buiten koud is. U kunt verder gebruik maken van de parkeergarage en gratis internet toegang.